ХИТ: Згодна медицинска сестра и напален пациент (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за скриену камеру, у ординацију се сестра наведне а пациент напали, али при тој исплаши пациент ашто седи до њега. Не може много да се објаснуе како изгледа све тој мора сами да видите и да се згазите од смејање.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.