Хит: За едну секунду Белорусин бидна црнац (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д се правиш паметан повише од оној што можеш да бидеш тој од прилике изгледа како овога автомеханичара, кој за неколко секунде од белога човека ќе биде црнац.

Loading...

Његови другари се згазисва од смејање, а богами и ми нема да успеете, а да не им се придружите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.