ХИТ ВИДЕО: Утепа се пцувајќи, а има и зашто

Сподели со своите пријатели

Типично балканско видео. Типична балканска ситуација и пцување.

Loading...

Такој е к’д на печено јагње, уместо сол, некој стави…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *