Хит видео: Он се тепа сас душ – душ, душ – душ (видео)

Сподели со своите пријатели

Показни вежбе на овога симпатичнога момка су врв на сви врвови у демонстрирање, не само на борилачки не – вештине, него и на човечку скриену амбицију да биде нешто што не е, т.е амерички нарко гангстер.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.