Хит видео: Мушка “храброст” у Луна Парк (видео)

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

Почетак на овој видео можда ќе ве превари. Ќе си помислите дека нема ништо чудно или смешно.

Стрпите се

Све почиња у 1:07 минуту, к’д дечко ќе сфати дека гу е донеја најлошу одлуку у свој живот.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *