ХИТ ВИДЕО: Братче и сестриче заспивав како да су ептен ”хај” (видео)

Сподели со своите пријатели

Татко, највероватно некој заебант по природу, снимија ги свои деца куде заспивав у кола за деца управувани на даљински, и како што може да се види, деца јадни изгледав како да су ептен “хај”.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.