Хит видео: Босански папагал збори бетер од жену (видео)

Сподели со своите пријатели

Босанско семејство кое га чува овој зборљиво папагалче, у најаву на видео објаснује дека папагала га чував две године и пошто нон – стоп му зборив, птичурина научила да повтара све живо и диво.

Loading...

Збори ба, папагал – љуто жениште не му е рамно.

А, и мјаука, исто како к’д жена цмили за нов пар кондуре.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *