ХИТ ВИДЕО: Ај што промаши – па још се дува

Сподели со своите пријатели

Друштво се забавља, иде добар бас у позадину, и од масу се двои тип што презима улогу на главнога кловна.

Loading...

И туј се дешава промашај…

А и љутење зашто да промаши.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *