ХИТ: Овакој пуцав војници у Северну Кореју (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е вероватно дел од обуку у Северну Кореју, обука ги е ригорозна и они ќе гу нападав Америку, а колко су ги опасни војници погледнете у видео и згазете се од смејање слободно.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.