Хит на интернет: Босанац у ролеркостер (видео)

Сподели со своите пријатели

Видео постирано од анонимнога Босанца, много потсеќа на славну изјаву од филм ”Тетовирање”, која гласи: Што сум кревал рака?….

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.