ХИТ: К’д интернет би бија реалност тој би изгледало овакој (видео)

Сподели со своите пријатели

Сви знаемо дека на интернет може да се налети на све и свашта. На разни људи замаратори што нема да ве оставив на миру, на разни рекламе, а посебно може да налетите и на манипулатори што ќе ве зезав до бесвест, ќе ви обеќав куле и виле, а у реалност ништо од све тој.

Loading...

Епа овија људи дошле на идеју тој да га претставив у реалност. Пресмешно е к’д га гледате видео, ама к’д се сетите дека тој уствари е све такој б’ш и не е смешно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.