ХИТ: Како реагирав људи к’д видив убиство? (видео)

Сподели со своите пријатели

Нормално дека не се работи за стварно убиство. У прашање е шала на млади дечки што сакав или да ги преплашив други или да видив како би они реагирале. У свак случај е комично како реагиар други људи к’д бидев сведоци на нечие убиство, све изгледа толко реално, а дечки имав среќу што не су налетеле на полицију што може да узврати на пуцање.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.