20.07.2019 08:23

ХИТ: Како да се заштитиш од земјотрес у Грчку? (ФОТО)


Атину гу погоди земјотрес од 5,1 степена, а све тој жители на грчку метрополу ги наврати у не толко далечну 1999 годину к’д проживеле малко посилан земјотрес.

Меѓутим, да се вратимо на тој како да се заштитите од тавку појаву?

loading...

Еве една тетка има креативно решение, можете да ставите шерпу на главу.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments