Хит фотка: Меѓу овија снешковци се крие и една панда (фото)

Сподели со своите пријатели

На социјални мреже, моментално се врти фотка на коју има десет Снешковци, ама и една панда.

Фотка бидна толко вирална што достигна 60 илјаде споделувања, а има и повише од 40 000 лајкови пошто не е бш лко да се најде панда.

 

Loading...

zagonetka

 

Цртеж е дело на дечка по име Гергели Дудаш, кој црта под псевдоним Дудолф. На његову фан страну може да се најдев много занимљиви загонетке.

Ајде, најдите гу панду, доста читате.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.