ХИТ: Африканци играв српски моравац (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет се ненормално брзо шири овој пресмешно видео на кое се види како двоица играчи од Африку га „плетев“ српски моравац.

Loading...

Не пропуштајте српски мроавац на афрички начин.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.