Херој полицајац сас свое тело спречи самоубиство (видео)

Сподели со своите пријатели

При обид да се самоубие сас фрљање од четврти спрат, храбар полицајац легна на земју за да га ублажи пад, и да спречи некој да дигне руку на себе.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.