Хендикепот е победен – момче удира тапани со нозе (видео)

Сподели со своите пријатели

Младо момче, родено без раце, во желба да успее и да живее нормален живот, музичкиот талент и високо развиен слух го преточил во удирање тапани, но со своите нозе.

Loading...

Видеото од неговиот перформанс каде со двете нозе го прати ритамот на песната ”Dynamite” од Taio Cruz се најде на социјалната мрежа Јутјуб.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.