Хаос:Реакција на љубоморну мачку на новога љубимца (видео)

Сподели со своите пријатели

Још не га ни унесесва куче у куќу она почна хистерично да мјаучи и да вришти како да не ву е добро, а како изгледа тој стварно не може да се опише освен ако сами не си га погледнете видео.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.