Хакнеш комшиски компјутер – спасиш се од бучаву (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д се живи у зграду, мора да се толерира бучава на комшије, ама до границу. К’д се границе померив, отидеш на врата и добиеш одговор ”Овој е Америка”.

Loading...

Добро, штом е Америка, улегнеш у комшиски компјутер и почнеш да се зезаш како да имаш магично стапче.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.