Грли се с’с мечку како да му е школска другарка (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за Турчина што путуе низ Азију и е у фазу на снимање на документарац за мечке, ама овој ваља никој не га е очекуваја. Он почна да ву вика дојди куде тату и почна да гу грли како да му е школска другарка.

Loading...

Можда лудо, можда храбро, проценете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.