Грци, еве ви чек, вратите ни га Егеј (фото)

Сподели со своите пријатели

Македонски иселеник у Аустралију, извесан милијардер, Александар Џеповски, на Ципраса му даја рок од 24 саата, да се договорив за понуду, т. е за услови, он да даде паре за да се раздужи Грчка, а они да ни га вратив Егејски дел на Македонију.

Loading...

maked1-630x363-600x346

Услов број два е Стефан Ѓоргиевски да биде следеќи градоначалник на Солун како голем македонски војвода кој му е личан пријатељ на Џеповскога.

Кој вика бе дека Македонци у дијаспору су скржави, и дека не мислив на свои дома, а?

Македонија (пар) цела да е – секој да ја знае.

П.С

Малце не буни тој зборче ПЕНИЦИЛИН на чек.

Дали тој значи дека чек содржи антибиотик, па може да искочи дека Грци су алергични, и не можев да га примив?

Loading...

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.