Гравитација е зезната ствар, посебно ако сте бегале од часови по физику (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д три „паметни“ људи ќе се најдев на едно место и на памет ќе им падне с’с помош на три ваздушни јастучиња да лансирав автомобилско тркало, можете да бидете сигурни дека нешто ќе иде наопако.

Loading...

Откако ги активирасва ваздушни јастучиња, тркало одлете у ваздух, али све што полети мора и да падне, и тој на авто на еднога од њима.

Ама он сигурно не е знаја дека гравитација е заебана работа пошто е бегаја од часови по физику.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.