Глуми дека е дух – возач га стрпа под тркала (видео)

Сподели со своите пријатели

Двоица зезанти, очигледно глупи колко и смислена шала, искачав на улицу у ноќ, преправљајќи дека су духови.

Loading...

Арно ама, налетесва још на поголему будалу, и пранк доби лош крај.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.