Глумци на филмови се тепав и сас лубенице и моркови (видео)

Сподели со своите пријатели

Еве нешто забавно и супер смешно.

Loading...

Burger Fiction има спремено видео компилацију за чудни оружја кои се користив у филмови, почнувајќи од кутије за гитаре кои фрљав огањ, до минобацачи, слубе, виљушке, моркови, лонгплеј плоче, четке и још много што.

1394400708608082350

Тој што е смешно е уствари дека у супер озбиљни филмови се користи тотално смешно оружје.

Све у свему, у свак филм, режисер се труди да најде што е можно почудно оружје за да главна улога ги убива лоши момци.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.