Глас од пет октаве и 12 милиона прегледа на интернет (видео)

Сподели со своите пријатели

Работи се за вокални способности на рускога оперскога певача Витас кој важи за едн од најмоќни вокали на сви времиња.

Његов глас иде у пет октаве, а доста е популаран не само у Русуји него низ цел свет. Видео е малце постаро, али много актуелно у последњи неколко д’на по интернет.

Погледнете зашто има и 12 милиона прегледа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.