Ѓоковиќ меша ли, меша (видео)

Сподели со своите пријатели

Снимен у Дубаи покрај трбушну плесачицу, познат српски тенисер Новак Ѓоковиќ још ед’н пут докажа дека стварно га бива, не само за спорт, него и за добру забаву.

Иако Новак покушава добро да меша, ипак у целу работу, јасно се види дека за добро мешање не е довољно само да се свиваш, него дека треба да имаш нешто и у прслук. А и коса треба да му порасне.

Јала, хабиби…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.