Германски овчар не чува само овце (видео)

Сподели со своите пријатели

Сопственик на германскога овчара и на малу пудлицу, приметила дека пудла иако гу остави затворени и покриену, од ед’н пут гу види куде си шета слободно сас другара ву – овчара.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.