Германски овчар и његова сенка (видео)

Сподели со своите пријатели

Деца често имав пресмешни реакцие к’д си гу видив своју сенку по прв пут, а слично е и куде кучиња, барем куде овога германскога овчара.

Loading...

Он примети дека нешто стално га прави, ама никако да открие што е тој.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.