Генијално: Зачувајте си га паркинг место (видео)

Сподели со своите пријатели

Млад пар од израел на оригиналан начин се сетија како да си га зачува паркинг место у улицу у коју е немогуќе да се паркира некој.

Loading...

Они на улицу си залепив подлогу што означуе дека место е резервирано за инвалиди. К’д ќе се вратив, подлогу гу тргнев и без проблем се паркирав.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.