Генијалан начин за чистење улице (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е најгенинијалан изум што може да замени модерни возила за чистење улице Изум може да се намонтира и на коњску запрегу, а све што треба е да се намести црвено знаменце за да знаев возачи да успорив к’д видив.

Loading...

А како се тој чистив улице у Кину, може и куде нас.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.