Геј парови – најобична работа или причина да пљукаш? (видео)

Сподели со своите пријатели

Момци од Русију решиле да ги тестирав случајни пролазници, шетајќи се по Црвен плоштад у Москву, фатени за руке како пар.

Loading...

Еве како реагирав Руси, и какво е расположење у државу у коју б’ш и нема сенс за истополови бракови.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.