Газда, центрирај малце (видео)

Сподели со своите пријатели

Две кучиња, празна кофа и топчиња. Такој се дома забављав троица верни другари кои очигледно уживав у игру максимално. Тој што е интересно су погледи на куче – посматрач на игру што док газда га фрља топче, он следи дали газда ќе даде кош или не.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.