„Гангам стајл“ више не е у моду, има нова хит кореографија (видео)

Сподели со своите пријатели

Гангам стајл, Макарена, Харлем шејк, само су дел од хитови што биднасва због добру кореографију, епа овдека малце е поразлична ситуација.

Loading...

Работи се за глупандера што се пали утвари и покушуе да се изгаси с’с мајцу, ама све тој како да изгледа на некоју игру, па такој некој што има оштро око препознаја на коју песму му личи кореографија и тој га уклопија.

Изгледа интересно, а кој знае можеда јутре сви ќе играв на овој.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.