Фрљи га дете, ама фати га букет (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека у свет има доста будалинке, доказ е и овој видео што е дел од компилацију глупо, поглупо, најглупо.

Loading...

Лепотица од видео се наваѓа негде у овој последњо, с’с оглед на тој што, за да га фати букет што га фрља снашка, у ов’ј случај другарка ву, она га заџипи дете.

Погледнете и сами и све ќе ви биде јасно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.