Фрља га бебе како да е играчка (видео)

Сподели со своите пријатели

Не само што га фрља, него немарно га стави па оно падне, удара га куде стигне, ама работа е што нормално не се работи за право бебе, него за лутку с’с коју он ги зеза случајни пролазници.

Loading...

Верујте сви се штрекнев к’д видив бебе како му пада од руке, или полицајци куде гледав дека татко га фрља право нагоре, ама к’д дознаев дека е шала сви се смеев.

Погледнете како реагирав људи на шалу овога може слободно да кажемо најлошога родитела на свет, ако би некад стварно такој поступуваја с’с дете.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.