Фотографии направени во вистински момент (галерија)

Сподели со своите пријатели

За добра фотографија обично треба да се погоди и вистинскиот агол и вистинскиот момент, но судејќи по овој сет фотографии тие не само што го погодиле сето тоа, туку ја погодиле секундата и направиле нешто совршено.

Човек-риба, новиот вид е пронајден.

Облак или чад од статуа?

Одлично покривање.

Совршена камуфлажа.

Кој е кој и што е што?

Кај ти се нозете?

Сине врати му ја раката на тато.

Добредојдовте во катаклизмата.

Двоен проблем.

Тоа е сенка на знаме, тепихот е на песок.

Џин бебе во поход на светот.

Тоа се само моите големи нозе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.