Филмски обрачун на сред пут у Русију (видео)

Сподели со своите пријатели

Од Русију ни стално доваѓав овакви видеа од т’ј разлог што тамо влада некој хаоус по улице, па сви уградуев камере за да снимив случајно ако нешто ги се деси.

Loading...

Епа и овој видео е од т’ј калибар, а на њега можете да видите дека дечко што вози бубу ем пресича пут, а док му дечко свири он се додатно потресе застана извади гу палку за голф, а за некое чудо не заигра голф. Што мислите што направи?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.