Ферари не е направено да га тестира свака будала (видео)

Сподели со своите пријатели

Качени у Ферари, а понесени од адреналин, момци решавав да направив тест вожњу на Ферари Ф430, без притој да размислив дека голема брзина носи и големи ризици. И по сопствен, и по живот на сви учесници у сообраќај.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.