Фати га лопова куде га пљачка па одлучи да му се реваншира (видео)

Сподели со своите пријатели

Газда на куќу на коју се пљачкаше га фати лопова на дело и одлучи да га мава док овј трчеше с’с украден пакет. У даден момент га испушти и продужи да бега.

Loading...

Али, газда на пакет одлучи дека не е довољно што си га зема пакет назад, па одлучи да се реваншира и на лопова да му украде нешто од авто.

Викав лопов од лопова к’д краде не било кражба.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.