Fast & Furious на пољски начин (видео)

Сподели со своите пријатели

Филм Fast & Furious важи за едн од најбољи акциони филмови некад направени. Овуј годину искочи 7-ми продужетак и ги сруши сви рекорди на гледаност. Ако не сте га гледале обавезно да ги гледате сви делови нема да се покаете.

Loading...

А ако сте га веќ гледале филм мора да гу погледнете овуј аматерску пародију направени негде у Пољску и спремете марамчиња да си ги избришете слузе од смејање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.