Факт е дека смо сви различни, ама не мора до толко (видео)

Сподели со своите пријатели

Ми треба да га прифатимо факт дека сви смо ми различни, ама некои људи едноставно упадав у очи од екстремни ствари што сами на себе си ги имав направено.

Дел отишле толко далеко што уопште нема да ви се веруе дека они уствари и постоив.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.