Еве зашто жене живив повише од мужи (галерија)

Сподели со своите пријатели

На пример на жене овакво нешто никад не би им текнало, како због стра такој затој што овија работе су за њима прегруби, а дека људска глупост не познава границе па може некога да натера на овакви работе или некој сам да ги направи, тврдив и овија фотке.

Одење по даску за да поправи брод

За њега висина не претставља проблем

Они не научиле дека вода и струја никад не идев заедно

Ретки су тија што би се усудиле да улегнев на овакво место да работив

Он има повење у другара му и се осеќа сигурно

Дизање тегови на пилатес топку знае да биде много опасно, а дечко ваљда не е свесан на тој

Среќа па летве су издржљиви

Дали он мисли дека клима овакој се поправља?

Среќа његова па слуба остана на место

Три јунаци решиле да средив климу, или да гу украдев не се знае

 foto: 9gag.com


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.