Еве зашто жене живив подугачко од мужи (фото)

Сподели со своите пријатели

Loading...

Стварно треба да си лудак, па да се изложиш на непотребни ризици само за да га направиш штекер, да избришеш прозор на стоти кат, или да ископаш дупку која може да те потрупа у ”тили час”.

Ама, свет не би бија тој што е с’га, да не ги држи и овија откачени људи. Они су само доказ дека жене живив подугачко затој што не изигравав храбри мајстори по дома.

 

Loading...

Loading...

Loading...


Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.