Еве зашто видео од реакцију на љуто пиперче има 25 милиона прегледа (видео)

Сподели со своите пријатели

Овај девојка пробуе едно од најљути пиперчиња у свет и све тој с’с циљ да биде малце интересна и људи да гу гледав. Е с’г до негде ву успејало, затој што ви ќе ву се смеете на тој како се она гуши док га еде пиперче, затој што е превише љуто. А морате да признаете сви имамо реагирано овакој к’д и по грешку ќе изедемо нешто што е „огањ“.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.