Еве зашто уствари служив шипке у автобуси (фото)

Сподели со своите пријатели

По градски превоз увек може да најдете некога на кога може да му се смеете, па такој и на овуј девојку сигурно су ву се смејале због начин на кој она се држи за шипку.

Loading...

Сви га тој правив с’с руке, а она с’с дупе.

561502f9-4284-4b60-95ae-48d40a0a0a64-djevojka-1


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.