Еве зашто у Авганистан келнери ги викав „шпринтери“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Доста интерасан начин на послужување гости, а богами доста ефективан с’с оглед на тој што гости можев на много брз начин да дојдев до едење и пиење, а не како куде нас наручиш па чекаш и по пола саат да ти стигне едно кафе.

Иначе овој га правиле за да што побрзо ги послужив сви како би могале сви гости да почнев да едев у приближно исто време.  Пошто отварамо нели нон стоп бизнис, кафане, ово оно ако може да увеземо од овија келнери?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.