Еве зашто седишта у аутобус имав смешан дизајн (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали некад сте се запрашале, зашто автобуски седишта су прекриени сас некои смешни материјали и личив како на автобус од 1941 годину?

Loading...

Тајна за смешан дизајн, ни мање ни више се крие у тој, путници да не приметив што све има на њима, од влакна, секрети, пљувачке и тако даље.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.