Еве зашто е добро да си имаш ујка (видео)

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

Вујче, или по кумановски ујче, е можда најсилна карика у живот, и род кој се сака на посебан начин.

Еве зашто….


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.