Еве зашто е добро да се чува куче док деца раснев (видео)

Сподели со своите пријатели

Среќно семејство и насмеани лица е најдобар начин да се раснев деца, ама под услов, дома да се чува и куче кое увек помага да биде среќа још поголема.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.