Еве зашто е Брус Ли најголема легенда (видео)

Сподели со своите пријатели

За њега треба да знае и старо и младо затој што он е бија најдобар меѓу најдобри, ако не знаете зашто видео одлично ќе ви покаже дека он заслужено е легенда.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.